مرعشی با بیان اینکه کار حزبی، اهمیت بسیاری دارد، تصریح کرد: تمام خدمات اجتماعی در برابر سیاست رنگ میبازد و سیاست میتواند منجر به تحقق فقر یا ثروتمندی یک کشور شود. هدف ما در حزب کارگزاران سازندگی ایران، غیر از توسعه و ثروتمند کردن ایران نیست و برای این هدف نیازمند سیاست درست و تحزب برنامهدار هستیم. کاری که ما میخواهیم انجام بدهیم بسیار ارزشمندتر از تمام مدعیان اصولگرایی بوده، چون سیاست دنیای آرمانها نیست و دنیای واقعیت است؛ بنابراین باید از تجربیات کشورهای دیگر مانند کشور ترکیه که در همسایگی ما قرار دارد، استفاده کنیم.
وی با بررسی روند توسعه در کشورهای عراق و مالزی، مطرح کرد: عراق حامل چند تمدن اصیل تاریخی، شامل؛ بینالنهرین، بابل و ساسانی ایرانی است. ۱۷ درصد ذخایر نفت جهان و منابع آب شیرین فراوانی دارد. از نظر نیروی انسانی نیز عراقیها، هوش ایرانی و قدرت بدنی اعراب را دارند اما صدام در مدت ۲۰ سال رهبری عراق، سیاستهای غلطی در این کشور در پیش گرفت و از معدود راهبرانی در جهان است که دو جنگ علیه ایران و کویت را آغاز کرد.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با بیان اینکه ماهاتیر نیز ۲۰ سال در مالزی حکومت کرد، ادامه داد: ۵۵ درصد جمعیت مالزی، مسلمانانی بودند که در جنگل زندگی کرده و فقط سه درصد اقتصاد کشور را در دست داشتند و در مقابل، هندیتبارها و چینیتبارها با در اختیار داشتن ۴۵ درصد جمعیت کشور، ۹۷ درصد اقتصاد را مدیریت میکردند. بهرغم اینکه مالزیاییها از یک ملت نبودند و کشور فقیری شناخته میشدند اما ماهاتیر توانست یک کشور خوب در بین کشورهای اسلامی بسازد.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در مثالی دیگر پیرامون تجربه توسعه در کشور چین، عنوان کرد: در سالهای پایانی عمر مائو، اقتصاد چین بسیار ضعف بود و آخرین برنامه مائو مبنی بر دولتی شدن کشاورزی، منجر به مرگ ۳۰ میلیون نفر از گرسنگی شد اما در نهایت مخالفان خود را از زندان آزاد کرد، قدرت را به آنان داد و پس از تغییر سیاستهای چین، این کشور به یک قدرت اقتصادی تبدیل شده است.
مرعشی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به اینکه تمام نسلها در ایران دارای مشکلات مختلفی هستند، بیان کرد: ظرفیت منابع اقتصادی در کشور نسبت به منابع انسانی کمتر است و همین موضوع منجر به بروز مشکل و در نهایت مهاجرت متخصصان میشود. امکانات اقتصادی و دانشگاهی در کشور ما متناسب با تعداد دانشآموختگان دانشگاهها نیست و افراد برای مهاجرت تربیت میشوند!
وی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری و پذیرش تنوع و تکثر در کشور، منجر به این میشود که فضای کار برای نسل جوان، فراهم شود. اگر حاکمیت نپذیرد که ایران، شامل؛ سنیها، اعراب، ترکمنها، بلوچها و … است و فکر کند ایران، یعنی ۲۰ درصد جمعیت حزباللهی، خطای بزرگی است. ظرفیت پذیرش حاکمیت باید بالا برود و دولتمردان باید تنوع و تکثر در کشور را بپذیرند.
در ابتدای این نشست که به همت شعبه استان همدان حزب برگزار شده بود، میلاد وندائی، دبیر اول استان همدان حزب کارگزاران سازندگی ایران درباره وضعیت استان صحبت کرد و چگونگی وضعیت حزب در استان و بهویژه حضور فعال اعضای حزب کارگزارن سازندگی را در ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان را تشریح کرد. وندائی در ادامه صحبتهایش دولت وفاق ملی را یک راهکار و موقعیت منحصربهفرد برای برونرفت از وضع موجود و بحرانهای پیشروی فرهنگی و اقتصادی و سیاسی دانست و نسخه وفاق استانی را بهترین نقشه راه برای انتخاب استاندار همدان دانست.
منو اصلی