شرکت کرمان موتور در 2 غرفه مجزا به نمایش محصولات خود در چهاردهمین نمایشگاه خودرو اصفهان می پردازد.
شرکت کرمان موتور که شریک تجاری شرکت های هیوندای، جک و لیفان در ایران است، در نمایشگاه خودرو اصفهان تصمیم دارد که با غرفه های تفکیک شده محصولات هیوندای، جک و لیفان را به نمایش عمومی درآورد.
در نمایشگاه اصفهان محصولات هیوندای در فضایی بالغ بر 700 متر نمایش داده می شود و محصولاتی همچون سانتافه، توسان، النترا، سوناتا، اکسنت و آی20 در این فضا حضور خواهد داشت.
کرمان موتور برای اولین بار جک جی4 را که در نمایشگاه خودرو کرمان رونمایی کرده بود به اصفهان خواهد برد و در غرفه اختصاصی 300 متری همراه با سایر محصولات جک و لیفان به نمایش عمومی خواهد گذاشت.
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت خودرو اصفهان که ۹۰۰۰ مترمربع وسعت دارد، 3 تا 6 بهمن ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۲ در محل نمایشگاه های استان اصفهان واقع در پل شهرستان میزبان بازدیدکنندگان است.